Bred erfarenhet inom infra­struktur

Arctan AB är ett företag med bred erfarenhet inom infra­struktur som kan hjälpa er med projektering av väg, mark och va, samt kart­fram­ställning, mätning och byggledning.

Välkommen till Arctan

Med bred erfarenhet inom infrastruktur kan vi hjälpa dig med bland annat projektering, kartframställning och mätning.

Arctan AB är ett företag med bred erfarenhet inom infrastruktur. Bland annat kan vi hjälpa er med projektering av väg, mark och va, kartframställning, mätning, byggledning, visualisering och kalkyl/mängdning.

Arctan AB har idag 16 medarbetare, samt samarbetspartners och underkonsulter som breddar våra kompetensområden. Vi har kontor på Opevägen 78 i Östersund.

Vårt arbete präglas av förnyelse och öppenhet. Vi lyssnar, förstår och utför uppdragen så att kundernas förväntningar infrias för att de ska välja oss även för framtida uppdrag samt rekommendera oss till andra.

Välkommen att besöka eller ta kontakt med oss!

Affärside

Arctan AB erbjuder tekniska konsulttjänster till offentliga beställare och privata företag inom området infrastruktur.

Vi erbjuder rätt tjänst och produkt genom rätt kompetens, delaktighet och tillgänglighet. Uppdragen bedrivs med nära och långsiktiga kundrelationer med kundnyttan i fokus baserat på förtroende och nytänkande

Välkommen till Arctan
Byggledni

Kvalitet och miljö

Arctan AB tillhandahåller tekniska konsulttjänster inom området infrastruktur. Vi tillgodoser dagligen kundernas krav på tjänst/produkt genom:

Vårt löfte

  • Rätt kompetens för uppdraget
  • Hålla leveranstider
  • Tillgänglighet (anträffbar)
  • Hög servicenivå

I uppdragen gör vi noggranna avväganden när vi står inför frågor som berör miljö.Vi bevakar och följer gällande miljölagstiftning, föreskrifter och krav som rör vår verksamhet.

Vårt arbete präglas av förnyelse och öppenhet. Vi lyssnar, förstår och utför uppdragen så att kundernas förväntningar infrias för att de ska välja oss även för framtida uppdrag samt rekommendera oss till andra.

Vi arbetar för ständiga förbättringar och tar ansvar för kvalitet och miljö i våra tjänster och produkter.

Världens bästa jobb!

Vad väntar du på? Bli en av oss!

Just nu söker vi en söker tillstånds- och miljöspecialist till Östersund, läs mer om tjänsten.

Vi söker alltid drivna och kompetenta människor som brinner för infrastruktur och projektering. Skicka in en spontan förfrågan så kontaktar vi dig!

GDPR